If you hate the taste of wine. Why do you drink it till you're blind?

Jag träffade Bälls som jag inte träffat på länge så länge,
hon presenterade mig för en låt av underbara Bright eyes som är helt fruktansvärd
"Army In The White Coat". Kan inte sluta lyssna.

Min vän Yvonne som jag känt sedan jag flyttade min rumpa till Habos skog bjöd mig ut till stan igår och det var trevligt. Kände mig som en gammal söt tant där vi satt, fikade och pratade gamla minnen. På kvällen åkte jag med mina missionare till unite i pingstkyrkan och shoppade på second hand? Predikan var riktigt tänkärd också.

Det är konstigt egentligen, man förstår inte riktigt vad man har innan man verkligen är ifrån det. Jag är så tacksam för att jag får ha fina människor runt omkring mig som verkligen lyssnar och tar sig tid.

Gott nytt år folk. Och ett stort grattis till Anna (:



my life be like oo aa

Tandläkaren.
Alltid samma historia.
Sitter med tummarna i kläm och viskar
inga hål, inga hål
likväl går jag alltid därifrån med en ny tid

Därefter fick jag mig en promenad med Mathilda. På något sätt försvinner tiden med den tösen även fast det är kallt och man går långt. När vi kom hem till mig, hade min mor lagat varm choklad. Himla mysigt!

Igår var jag ute med hunden min tillsammans med Sara och det är otroligt vad våra hundar snurrar in sig i varandra. Pizza var det som gällde därefter. Sedan fick jag mig nästan två timmars nöje att titta på Michael Cera.

:D


När fingrarna rör sig av sig själva

När kommer jag att finna modet att säga att jag vill ha mer än din arm runt mina axlar. Att jag ligger och krampar efter din kropp varje midnatt och att det hoppar grodor på mina läppar av längtan. När kommer jag att kunna säga att mina fingrar skriker efter dina lockar, efter att få röra din näsa. Kommer du någonsin få veta att mitt hjärta spelar piano när du säger att du saknar mig, att det inte är detsamma utan mig. Kommer du någonsin förstå hur många dikter jag skrivit för att bli av med alla känslor för en nanosekund? Jag springer varv efter varv runt skogen och fjärilarna för att få något annat än ditt ansikte på min näthinna. Men desto mer jag försöker få dig att försvinna desto närmare kommer du. Jag ser alla filmer där flickan lyckas dra till sig killen hon irriterat nog älskar. Jag ser dem och undrar när det är min tur. När kommer du ställa dig under granen i min trädgård, falskt sjunga en fånig hard rock sång och säga att du inte kan sova på grund av mig? Den dagen kommer det hoppa lycka ur mina ögon och simma kärlek ur mina armar. Men jag antar att jag fram till dess får sitta här och skriva dåliga dikter om allt det jag aldrig kommer få mod att säga.


Banan



Ikväll blir'e kebebpizza med mysmänniskor.
Jenny var min riddare igår
och
i förrgår blev det pulka och lek till småtimmarna.
Nyår kommer firas i kyrkan med 42 andra nötter,
väldigt bra nötter.
Hur ska jag klara av att åka tillbaka igen?





det blir inte alltid som man hoppas

Som ett löv som rivs
itu
av en traktor som långsamt
mosar jorden
mot lava
blev min resa till Egyptus.
Inte som jag
tänkt mig
och foten fastnade i min mors
mage och nu får jag klara mig
på det jag har kvar.

Inte undra på att böckernas världar känns så lockande.

Jag ristade ord i sanden 
och det var inte förrens jag läste dem
som jag insåg hur tanken nästintill kvävt mig.
Kletig mascara rann nedför kinden
och jag undrade om 
allt var
värt att förlora ett ben för.

För det svummlar tankar i min kropp nu
och
det finns knappt en värre känsla än att inte räcka till.




home sweet home

Bästa kvällen på länge igår! Ägde dansgolvet tillsammans med Jenny, Louise och Emma :)
Även fast inträdet var rena rånet jämfört med Tysklands gratis diskon så var det riktigt kul! Träffade på gamla klassisar också, vilket alltid är trevligt! :D

Känns inte som man varit borta ens längre, Tyskland är så långt borta. Just nu bara njuter jag av enkelheten att vara i min underbara håla Habo :)



På den tiden då min bror var mysig :P haha

Det är Robin Hood jag vill ha

Jag älskar julen och jag har bara njutit hela dagen.

Stina 9 år : Elsa har du fått mitt paket med schampoo än?

Farmor efter julklappsöppningen: Jaha då var julen över igen.

Gutav 5 år när farmor börjar läsa julevangeliet: "Det där har jag redan hört"

Är min släkt underbar eller? Haha!!

NU ÄR DET KARL BERTIL JONSSON! Och btw jag har sett HELA Kalle Anka för första gången någonsin :) hihi!

Ich bin dabei, bist du dabei, sind wir dabei?

Så här är lite random bilder från sista veckan i Düsseldorf!

Glömt att berätta att jag träffade MICHAEL CERA på Papagayo i fredags, helt sinnes!
Han var rätt tråkig tyvärr.. men gör inget för han är så söt! :D hihi




Också från i fredags. Mina älskade omtänksamma flickor från kyrkan och min svenne tahmina! Älskar Papagayo!!
"Elina, if you were blond I would have married you"




Sista kvällen för Kevin med Beata. Kommer sakna den där roliga saken!


Sista kvällen för Salla. :(





Tahmina färgar mitt hår och jag hade supermantel!




Kommer sakna gamla Düsseldorf liksom. Men nu ska jag bara ta tillvara på underbara Habo och bara njuta av att jag har bäst vänner! :D Helt sinnes! Och sen är det Amsterdam med Fanny i januari som gäller! :D

AHHHh, jag är hemma, lyssnar på spotify, fryser om fötterna och mår toppen :D


Jag är hem ljuva hem

Känslan att komma hem efter fyra månader i ett helt annat liv kan inte ens beskrivas. Jag sov jämte min hund tintin inatt, hörde min klocka ticka och bara njöt. Imorse gick jag upp och åt i pyjamasen. Det var toast och julmust som gällde. Ost.

Igår var den perfekta dagen! Åkte hem tillsammans med älskade Tahmina. Vi klädde på oss så mycket kläder så det finns inte. Tror Tahmina hade 5 bhs, 7 linnen, en klänning och tre tjocktröja plus jackan. Jag hade bara tre linnen, en tshirt och tre tjocktröjor x) Det roliga är ju att det piper för oss båda när vi går igenom tullen.
"Kan du ta av dej den tjocka tröjan", frågar tullkvinnan. Hon bara skrattar när hon ser lager på lager som vi tar av oss. På Tahmina piper det på hennes ben. "Du får följa med till omklädningsrummet och ta av dej dina byxor" fortsätter tullkvinnan med. Där står jag utanför helt livrädd och ser tullkvinnan komma ut med Tahminas ena par byxor och skor. Kort därefter hör man Tahmina skratta [eller gråta] innifrån omklädningsrummet och det visar sig att hon har hårspännen innanför sina tajta byxor. och inte bara ett par, tror det var fyra stycken. Vi skrattade ihjäl oss!!

Sen blev vi rädda eftersom ett plan till London blev inställd, men vi klarade oss undan på bara en timmes försening!


Ni anar inte vad jag kommer sakna tjejen!


På flygplatesen väntade mina päron samt min äldste bror, den andra låg och sov i bilen ._. surprise! :P På vägen tillbaka hade vi planerat att gå på ullared, men eftersom planet var en timme sent samt att det snöade massa fick vi enbart en kvart där. Vilket var en kvart av total förvirring. Blev lika förvånad varje gång jag hörde svenska runt omkring mig. och helt plötsligt stod alla priser i kronor. Jag gick in i en dam och muttrade "Entschuldigung" och jag var tvungen att tänka efter innan jag sa "tack" till kassörskan.

Hemma väntade Lotten och Sara på mig utklädda till tomte och ren! Senare under kvällen kom Jenny, Fia, Fille, Jacob o Jakob. Tror aldrig jag mått bättre, hemma är bäst! :)







.

Salla åker också hem för gott.
Lisa 4 år: Det är därför du har oss.

Jag vill bara hem nu.
10 dagar.


..

Nu börjar jag tröttna på det här.


Hej då Tahmina
Hej då Victor
Hej då Kevin

Dumma vänner jag har. :(


Har iallafall haft en toppen helg med dans, bastu, alldeles för många snoppar och häng med kyrkfolk. Igår åkte jag och Heidi till Tahmina, såg en fjärdedels film, somnade, och åkte hem.



HAHA ok skulle kanske förklarat det med snopparna lite närmare. Vi var på midnatts sauna på kvällen, jag Tahmina och tre finnar. Kan ju säga att det märktes vilka de ovana svennarna var. :P Iallafall gick ALLA omkring nakna och de tvingade oss egentligen också att klä av oss. Men vi skakade på huvuden och förstod såklart ingen tyska. Därför alldeles för många snoppar gott folk! Men som tur var hade jag inga linser i. MOHAHAHAH

myskväll

Sitter hos Tahmina med Fanny. Tahmina har nätet, jag har datorn! Perfect match :)
Idag har det käkats kakor och kollats på björn gustavsson, I miss sverige.
Kärlek till alla er underbaringar!


how cute

Lisa 4 år: Elina, de små änglarna bakar idag!
Jag: Vad menar du?
Lisa 4 år: Jo, molnen är rosa, och då bakar de barn som ännu inte är födda.

:)

here we go again

Idag är det den 1:a december, vilket betyder att man får äta första chokladbiten i kalendern. Skillnaden är bara att min julafton är den 22:a. Längtar hem så gräsligt just nu, så himla kul ska det bli att se alla igen efter 4 månader nu! :) Det bästa är att Tahmina tar samma flyg som mig hem, så jag har någon som kan hålla min hand och övertala mig om att jag inte kommer störta ner i avgrunden. Kommer bli jobbigt att säga hej då sen dock, den dumma människan kommer inte tillbaka till DÜsseldorf efter julen..

Nu har jag sett New moon, och inte en gång - två! Här klagar jag på alla som är besatta av filmen och så ser jag själv filmen två gånger efter varann.. :P Först såg jag både Twilight och New moon med Lilja på engelska. Vi satte oss i fel biosalong först och kunde inte fatta varför bion inte började i tid och varför vi var ensamma där.. Igår följde jag med fyra tjejer från kyrkan och såg den på tyska. Haha, jätte fult ! Men mm, vad snygg en viss varulv hade blivit :D

Annars letade sig mina päron upp till Düsseldorf i helgen. Blev en riktigt mysig dag med mycket gott att äta :D Vi åt även mat tillsammans med familjen här, var lite nervös frst så men det gick bra och blev trevligt :)

Var så sjukt sugen på glögg häromdagen så jag bestämde mig för att åka in till stan och smaka. Dock var det inget annat än varmt vin.. blä? haha  




Me & Lilja


RSS 2.0