graffiti fotosession

Insag att vi är det enda landet som säger OS, olympia heter det visst..! Och vi är visst ocksa de enda som använder sig av mil, man maste säga hur manga kilometer man menar annars gar det inte ;)

Kom just nu hem efter att ha sagt adjö till min lilla finska vän Lilja som imorgon aker tillbaka hem. I fredags var vi coola och tog kort iallafall. Nice memories!! Miss her already. Saknar en viss Tahmina ocksa! Lämna mig inte här nere!! ^^










mardröm

Jag hade min första mardröm här igar. Nu när jag tänker tillbaka pa den är det rätt löjligt, men jag var livrädd där ensam i mitt tyska rum.

Sa här var det, jag hade en helt vanlig dröm och vaknar sedan helt plötsligt av att jag hör en tysk man viska "bist du schon wach" är du redan vaken i mitt öra. När jag öppnar ögonen ser jag min jacka som hänger pa garderoben och far det hela till att det star nagon i mitt rum. Jag kväver ett skrik och rullar ihop till en boll.

Det tar flera timmar innan jag vagar släcka ljuset i rummet igen och ännu längre innan jag somnar. Vet inte vad som är läskigast, själva drömmen eller grejen att jag numera drömmer pa tyska?




dalig uppdatering? :D

Tänkte faktiskt ta mig och skriva ett langt inlägg här nu, men sa ringde Lilja och undrade om jag ville fika.. Mmmm fika! ;) Och tösen aker hem pa mandag... daligt!

Aja, det suger lite här nere just nu just eftersom folk aker hem. Victor akte förra veckan och lilja nästa. Men som tur var kommer det hela tiden nya söta människor hit.

Det nya är i alla fall att jag kommer hem den 26e mars till den 11e april. Dessutom kommer jag komma hem till slutet av juni ocksa för alltid, körkort?

Allt för idag I guess! :*

Första ggn de tar flickor i pyjamas som första fotot? haha


karneval

Jag har blivit sa besatt av facebook, lol, att jag inte verkar ta mig tid att skriva här längre.

Helgen har varit mycket bra iallafall. Varit ute och dansat varje kväll fran torsdagen till mandagen. Kul att klä ut sig Mimmi Pigg, Snögubbe samt pyjamas och släppa loss till tysk schlager, helt klart! :) I lördags var vi nagra som akte upp till Köln dessutom, först vandarade vi bara runt och blev mer frustrerande för var steg vi tog. Det var sa sjukt mycket människor att man inte kunde komma in nagonstans, och det var kaaallt! Men tillslut hittade vi till bar colougne där vi hittade en trappa upp till ett dansgolv pa övervaningen där vi kunde dansa helt själva. Snacka om V.I.P! :D

Just nu är jag trött, har halsont och är förkyld. Men annars är livet helt nice :)

Karneval

Karneval är rätt skumt. Har alltid tyckt att tyskar är lite lustiga ;)



Och om jag inte hinner komma in innan söndag, en fin valentinesdag till er alla! Jag saknar er sjukt mycket och jag är sa glad att jag har er :*

Disco pogo



När jag har trakigt är kameran min bästa eller egentligen värsta vän.

Igar var jag pa bio med Lilja. Vi har velat se Zweiohrküken (höhöhö) i flera veckor nu men det har alltid kommit nagot i vägen. Precis som denna gangen, den gick visst inte längre. Sa det fick bli Sherlock Holmes pa orginal sprak istället. Helt värd!

Lamaste är att jag tvingat mej själv att fraga efter lönen flera ganger denna manad för att jag varit pank som fa och inte haft nagon kredit pa mobilen. Men sen när jag tillslut far den inser jag att det ligger en 50 euro sedel gömd i mina sparningar. Just my luck..


Jag säger bara, imrogon me go Karneval!!!! Tysk musik <3 haha lame

söndag och ännu en vecka

Jag var bara tvungen att testa pa att verka mystisk i bloggen och jag tror jag lyckades :D Haha livet!
Min hemlis är att jag aker hem till pask! :) Eller antagligen tva veckor, den innan dessutom. Men egentligen vill jag pa en liten resa utomlands innan jag kommer hem. Nan som vill joina? ;) haha :D




Jag myser i strumporna jag fick av Fia, dunder mysiga! :) Dessutom har Lilja stickat vantar till mej. Hej bäst! :)

Här far ni en bild pa Fanny och mej ocksa! VI TAGGAR KARNEVALEN som börjar pa torsdag!! Livet i helgen var att jag träffade samma grabbar som jag, conne och Mathilda träffade när dom var här. Till saken hör att de bor tva timmar härifran och vi träffades pa lamaste klubben nagonsin. (blev inget mediahafen) :) Men helt random och kul iaf (:







Ich liebe dich



Lite söta är dem i Tyskland trots allt. Detta var första lappen jag hittade pa en promenad i skogen. Det lag papper lite varstans och tillslut blev jag sa besatt av det att jag plockade upp ihopknycklade papper som lag i vattenpölar. Alla hade söta sma meddelande! Jag vill ha en man som gör sa för mej, förstatt? :D haha


Mej suuper glad!

Fick precis reda pa natt som göra att jag spricker av glädje! Vet bara inte riktigt hur jag ska göra än, sa än sa länge blir det hemlis ;) :D

Jag har fatt en granne med. En kristen, choklad och cykel älskande granne fran Kanada! Mej glad? Mej glad!

Nu är det stan med Fanny som gäller, mycker sött hoppas jag för jag dör av sötbegär!

Ikväll blir det antagligen Medienhafen som ska ha en berömd? och elegant dansklubb :D

Idag är en bra dag! :D Ta hand om er !!!

Winterspaß

Lisa, jag och Max gjorde en snögubbe. Han heter Lem. Lem har inget huvud mer. Arme Lem.


uppdatering i miniformat

Jag lever och lever livet! Älskar alla tyskar som blir helt up in the blue när de hör att man är fran sverige och som skulle gift sig med mig om jag var blond. Verkligen. Haha!

Träffat massa nya tjejer i helegn och jag ser fram emot vad denna varen och sommaren har att erbjuda! :)

Hör av er! Mail, sms! Vill veta vad som händer hemma :)

MIn mobil dampar btw, verkar inte kunna skicka sms allt.. buhu

twitter

Sitter hemma hos Lilja. Ikväll var det Krefeld och film time. Imorgon blir det Pancakes! :)

RSS 2.0