Amsterdam


We went to Amsterdam and meet some cute guy ;D


Full träning!

Har tränat för fulla muggar med Lilja och Fanny nu de senaste dagarna. Vi har alla en veckas gratis träning där och satsar pa att vara alerta till Amsterdam. Som faktiskt är redan nu pa torsdag..! Vi testade pa nagot kallat power plate. Man star pa den i olika positioner medan den skakar, och det ska visst vara sjukt bra träning. So go for it (:

Just nu har jag lite Heimweh.. men jag hoppas det snart blir bättre.. Har ju ända... 7 manader kvar här :P

Puss pa er!



Me and Lilja this friday


Im talkin about blue eyes

Under veckan gick jag pa ännu en pass pa gymmet, Step fat burner, haha awesome! Jag kände att jag hängde med där i alla fall, haha! Inte riiiktigt lika svart som dagen innan :P

Igar var jag först pa ett ungdomsmöte och när det var slut drog jag och Fanny och träffade nagra andra au pairer nere pa Fattys. Dessa himla irish pubs, verkligen Theeeee place.

Kvällen slutade helt underbart. Jag och Lilja drog till Papagayo och shakade järnet. Det var helt dött när vi kom men bara för att vi är sa coola började alla dansa efter att vi kommit ;) haha Sa himla kul! Livet att det hände precis samma sak när vi gick ner en vaning ocksa! Hahahahhaha, vi dog av skratt och dansade sa fult vi kunde, eller jag snarare, Lilja kan inte dansa fult.

Dagens nr 1. Kille kommer fram stirrar pa mig i fem sekunder och vänder sig om igen. Jag kollar fragande.
"Ehhh. insag att du var för ung för mig"

Dagens nr 2. "Nej men du pratar med nagon konstig accent, kommer du fran Schweiz?" STATUS till mig för i Schweiz pratar man tyska :D wahla även fast schweizare later alldeles för lusitigt! Ni borde lyssna ;D

Jag saknar er alla dummisar! Var lite svart minsann att aka tillbaka hit efter att ha träffat er alla konstat i si sa där tre veckor. Doof!! Dessutom saknar jag mina finisar Tahmina och Salla. Come back!!!!!!!!!




pussiss!


Jag lyckas da alltid.

Sa stolt var jag idag när jag tog tag i att aka till gymmet.
Roligare blev det ju när jag insag att det bara fanns stepp. Har med plattor man ska upp och ned för att göra, inte min starka sida. Sjukt kul blev det när jag insag att det var step 2 jag nu tog tag i att försöka klara av. Uppvärmningen gick bra, sedan sprack det totalt. Jag stod de restrerande 40 minutrarna och vandrade upp och ner för plattan medan jag skrattade för mig själv. Ibland kollade tränaren pa mig och skrattade lite tillbaka. Skämdes började jag göra först när de som skulle träna pa passet efter började dyka upp. Pa vägen hem cyklade jag rakt in i en stenmur. Min tumme gjorde galet ont.


Annars har jag och Fanny nu beställt vandrarhem i Amsterdam, och Lilja kommer med oss! How awesome :D


Tillbaka i vardagen

Mitt liv gar vidare. Precis som det kändes som man aldrig varit borta fran Sverige när man var hemma, känns det som om man aldrig var hemma nu när man väl kommit tillbaka. Men jag ska försöka ta en dag i taget nu och verkligen ha sa sjukt kul man bara kan ha under de manader som är kvar! (:

Igar kollade jag och Fanny pa Avatar, dock pa engelska sa det blev inte nagon hemsk dubbning. Hatar annars denna dubbning. For sure. Pa kvällen satt jag bara i mitt rum och myste, skrev brev, löste suddoko och hörde pa mika.

Idag pa morgonen blev jag bjuden pa födelsedags frukost hos Beata fran Polen. Vilket var sjukt mysigt, vi kom dit vid tio och när klockan var halv ett och jag var tvungen att ga förstod jag inte vart tiden tagit vägen.. En au pair fran Lettland var där ocksa, och berättade att studenter i landet inte längre far bidrag pa grund av finanskrisen. Sa anintingen maste föräldrarna betala allt, vilket de flesta inte kan, eller sa maste man söka sig utomlands. Uhh, later sa hemskt.. hon trodde inte ens att hon kommer komma tillbaka till Lettland och bo där igen. Hade inte klarat av den tanken :P!

SAKNAR ER REDAN!!!
Mail och sms om vad som händer i era liv är alltid välkommna! (:

:)

Tillbaka i Düsseldorf

Sa nu var jag ater här i Tysklandet.
Fick läskig hemkänsla när jag fran flygbussen sag tvtornet som är en liten symbol för staden. NÄr bussen stannade och jag befann mig utanför Haubtbahnhof, bara hoppade jag av glädje. Hur som helst insag jag att Düsseldorf alltid kommer att betyda natt speciellt för mig. Är ju ända första staden jag bor i själv liksom.

Pa kvällen vid tio ringde jag Fanny och hon var tillsammans med manga andra au pairer i en bar. Tro om inte att jag tog med mej all min packning in dit bara för att säga hej. Och alla drar direkt vidare till en annan bar. Victor tar min väska och drar sig in i folkstimmet, men tillslut inser vi att det är för mycket folk för att en väska ska kunna tas med. Sa jag försöker ta mej ut, nästintill omöjligt!

Pa morgonen rusar ungarna emot mej och brakar om vems au pair jag mest är, och jag inser att jag trivs helt ok här (: Jag fick julklappar av familjen. Ett paraply med kända saker fran staden pa, en almenacka med bilder pa barnen, kort om coola saker i stan samt en bok om Amsterdam. Och tro det eller ej, barnen blev glada för det trams jag gav dem. Lillen stod och hoppade och skrek Danke Danke Danke!

Allt hade gatt prima hela dagen om jag inte lyckats kasta en snöboll rakt i ansiktet pa lillen, sa himla typiskt mej. Hon grät och hatade mig sa mycket där ett tag att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Pa kvällen blev jag tillfragad om jag ville sitta barnvakt till nagra vänner till familjen. Vilket jag kände att jag lika gärna kunde göra. Fick dessutom fint betalt för det. Vi satt och kollade pa ronja rövardotter och hade det faktiskt riktigt mysigt! Lillkillen var 4 ar och ack vad söt. Först vänder han sig till mig och berättar att han vill byta plats. Han kommer och kryper upp i mitt knä. Sen sitter han och pussar pa min kind da och da hela filmen igenom. Haha sa söt. Smakillar vet hur de ska fa flickorna pa fall ;)

Nu ska jag in till stan och träffa Fanny, kanske det är dax för mig att se Avatar? :)

Bless you all!

Imorgon drar jag

Ännu en sjukt lyckad kväll. I've the best friends wahla!
Sitter här nu och det känns ändå rätt ok att åka imorgon, finns så mycket att se fram emot.
Amsterdam, mika konsert, sara och lotten samt min familj kommer, och ja kanske även husvagnsbesök?

Det kommer lösa sig iallafall! :)

Nu ska jag ta ch sova ordentligt efter två nätter av total sömnbrist.
Natts!

When everything is lonely I can be my own best friend

Igår åkte jag längdskidor med Fia. Det märktes att jag inte har tränat på 4 månader liksom.
Efter att jag hälsat på min broder på sjukhuset blev jag bjuden på fika hos min kusin.
Hon, sara, conne och jag var kul.



Och så ska vi starta en toastrestaurang i Italien dessutom. Uffe's. Vi söker personal. Helst for free.


mohahahahahahahaha



För var jag än är
eller
gör
tränger du bort alla andra tankar
innan jag ens
hunnit tänka dem.
Och med ens undrar jag
vad som var jag
innan du
uppfyllde hela mig.
Kärlek är mina händer i ditt hår.



ey ey ey ey under my umbrella ella ella ey ey ey

Det regnade
och
lovsången ekade.
Flickan svängde sitt
paraply
i takt till tonerna om att alltid vara
älskad.
Hon tog sig ett skutt i skogen
och insåg
att hon var
lyckligare än på
länge.



Everybody wants you!

Jag hittade precis min bror och hans kompis sovandes i bastun.
Efter att jag sett kläder slängda utanför,
jag som trodde jag var ensam hemma.

Igår.
En sjukt bra dag.
-Promenad i kylan samt nougat ätande med min älskade kusin.
-Myskväll med ost och the holiday med Louise och Jenny.
-En lam natt med Fille, Conne, Sara och Jacob. 3x watch. 




och bara sådär insåg jag att jag har en halvtom, halvfull burk med B&J kvar i frysen,
visste att den skulle komma fram vid rätt tillfälle.


 


Som vanligt är kort inte min starka sida.


Nyår.
Skratt, vänner, dans.








RSS 2.0