sol

Jag stannade kvar i sängen hela morgonen och läste Per Nilssons bok - Baklängeslivet. Jag hade glömt hur värt den mannen skriver! :)

Igar var annars en väldigt fin dag. Jag mötte upp Fanny och vi vandrade iväg pa loppis. Ett linne, en tröja och en portmonä rikare och 3,5 euro fattigare drog jag mig där ifran. Vi mötte upp Liam och Amy och myste i solen med mat. Nagon, läs jag, fick idén att aka till slottet Benrath och ta en glass där. Vilket tog lite si sa där mer tid en vad det borde. Vi fick hoppa runt mellan tag och bussar hela tiden. När vi statt och väntat mitt ute i ingenstans i lite för manga minuter bestämde sig Liam sig för att han var törstig och klart som sjutton att bussen fick för sig att komma just när han var borta. Inte sag han när jag stod och vinkade som en galning heller. Buss missad. Efter ett tag kom vi dit iallafall och det var sjukt fint, ett rosa slott och glass, solen mitt pa himmlen och fötterna doppade i vatten utan fiskar.

Helt klart mys!







lonliness

Jag satt och snurrade blicken efter den överflödiga dansen i min hjärna. Mina ögon lyckades under några fåtal sekunder fokusera sig på den rosa stjärnan som ropade efter sällskap. Stjärnan ändrade färg till grå och runt omkring mig skrattade människor fulla av lustiga monster. Men ingen av dem kunde få stjärnan att bli rosa igen, så jag fortsatte att koncentrera mig på det som engång varit dans i min hjärna.


crazy daizy

Ibland undrar jag om man gör vissa saker bara för att kunna berätta om det senare. Jag har ingen annan bra förklaring annars om varför jag ställde mig och städade badrummet 23.00 igar kväll. Sa tänkte jag pa att om jag skulle bli mördad nu, sa skulle polisen undra varför jag städade mitt badrum mitt i natten. Men det de inte kommer att veta är att den inte fanns nagon anledning alls. All deras tankeverksamhet som kommer att ga till varför jag städade mitt i natten kommer vara till ingen nytta. Just det satt jag och tänkte pa igar, medan jag städade mitt badrum.

Nu har jag haft picknick med Amy, det var värt!


Düsseldorf

Vi hade sommar i helgen.
Vi spanade pa solnedgangen nere vid Rhein
och jag at nudlar.





at least I tried..


tillbaka där

Mina au pair vänner väntade pa mig pa stationen när jag kom tillbaka. Vi satt och pratade pa ett varmt cafe till langt in pa efermiddagen. När jag kom hem till familjen var ingen hemma, efter tre timmars väntande kom alla fyra barnen springandes emot mig och kastade sig runt mina ben.

Dagarna har flytit pa bra sedan dess. Jag har varit ute och upptäckt landet där jag bor samt gatt pa en lang promenad med Amy. Igar akte jag till Krefeld och satt ensam i en park med min körkortsteoribok. Efter ett tag kom Fanny och Liam och vi begav oss till ett cafe, där vi satt och at i närmare tre timmar, utomhus. Finskarna Henna och Heidi mötte upp oss och vi gick till stadsparken med största lekplatsen. Konstaterade att vi inte är nagra barn längre och gick hem.



habo

Tiden går för fort.
man hinner inte träffa alla man vill, inte göra allt man vill, inte vila så mycket som man kanske skulle behöva.
Men om jag njuter.


annispannis ! vackra varelse

RSS 2.0