the future

Det går verkligen inte att beskriva hur skönt det är att vara hemma. Idag gick jag till kyrkan och efter det bestämde jag, Cornelia, Mathilda och Johanna att det var dax för att göra ännu en ful video. Vi klädde ut oss till bär. Så det kan gå.

Nu är framtiden mycket i tankarna. Inte lång tid kvar i Tysklandet nu. Mycket som måste hinnas med.. Tjäna pengar och skaffa körkort. Världen vill man också upptäcka. Vart ska man börja?


home sweet home

Jag sprang min gata fram, höll ner mössan mot vinden och mimande till Håkan Hellström som ekade i mina öron.
"Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan"

Det är så skönt att vara hemma, att jag inte ens vet vart jag ska börja.

Gick till kyrkan igår och helt plötsligt var jag omsvärmad av nästan alla mina fina vänner. Om det var nice.. Kvällen flöt på mer än bra och när jag och Sara runt fyra tiden stod och pratade utanför min dörr, fick vi erfara något vi aldrig upplevt tidigare. När jönköpings posten delas ut. Wow!

Livet leeker

Jenny har varit här. Vi hade sommar för nagra dagar och sag MIKA som har statt högst uppe pa listen av artister att se sedan vi träffades där pa Per Brahe gymnasiet för snart fyra ar sedan.


Kände mig lite gammal idag när pappan berättade för sin dotter att "förr i tiden hade man inte digitala kameror utan man använde sig av remsor som kallas negativ".

Nu kommer jag snart hem.
Java pa fredag kvällen, sa vänta pa mig där! :D

Tummen upp för sol.

Promenad med Amy imorse i solen! Helt underbart, snart blir det stan med Marie och Amy!

Ses om tva veckor folk!!


Fireflies

Im having such a nice time here :D Just nu bara är jag sa glad att jag är här, och börjar tyvärr  inse att jag bara har 3 manader kvar. Leva livet, nu ska jag leva livet!

Igar var jag pa au pair möte igen och träffade ännu nagra nya au pairs. Vi fikade först sönder oss pa kex och te för att sedan roa oss med pizza!

Idag har gästmamman födelsedag sa blir nog att fira det endel och sedan funderar jag och fanny pa att dra till Stone. Ett disco med lite mer rock musik!

Och ja, jag inser själv att min blogg blir mer och mer fjortis för var dag som gar ! Sant är livet ja sant är livet!



Tschüß


Deutsch musik Leute


ännu en dag med bla himmel, mohahah

Det är konstigt hur ofta jag lyckas krossa personers liv utan att verkligen prata med dem. Jag och Amy har bott grannar sen i september, varit pa samma au pair klubb samt haft samma vänner. Men vi presenterades inte för varandra förren i januari!?

Igar fick jag reda pa att den kanadensiska killen här, som jag träffat tva ganger nu, gar till samma kyrka som jag!?

Fatta vad manga underbara personers liv man korsar som man aldrig far tillfälle att lära känna. Det är lite trakigt faktiskt..

Aja, igar var vi och fikade pa Bazzar igen.. haha och även denna gangen var det varm choklad med grädde som gällde. Känner att rutiner börjar skapas! ^^

Jag saknar er alla, och "jemand", underbar tyska du har ;)

Om tre veckor ses vi och om tva veckor ÄR Jenny här!



Dessa pommes...


Es könntest so einfach sein, ist es aber nicht

Jo, vi har det rätt varmt här iallafall! I lördags var det helt sjukt varmt, da gick man runt i sin munkjacka och svettades. Dock kom nagon storm och drog förbi i söndags och da blev det kallare igen.

Annars tillbringar jag dagarna med att lyssna pa all tysk musik som Christoph var sa snäll och skickade till mej! Disco pogo dingalingaling

Vi har nu bildat nagot sorts fikagäng här nere och det är sjukt nice :D Det här är fran en kväll förra veckan. Här är det Jacky Kanada, Marie Sverige, Lilja Finland, Adele England och sa jag. Andra bilden är jag och Marie fran i lördags da vi hade piscknick pa gatan. Subway <3

 
 


RSS 2.0